Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 13 June 2012

pernahkah anda???..jom kite merubahnya..

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

I'm back!!!..err..apa yang aku cube samapaikan nie,,hehehe,,abaikan okeyh,,so,korang semua apa khabar???,,aku disini sihat n ceria selalu..jom sama2 kita hayati apa yang cuba aku kongsikan kali nie...renung-renungkan dan selamat beramal ye..^__^..



-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

Friday, 8 June 2012

awek mana nie??..adeh

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hurm..apa nak di kongsikan nie eh..okeylah,pernah tak anda bermimpi  tetibe bertukar jantina???

pasti sangat seram mimpi itu kan..haha..pasti mimpi itu juga akan menjadi mimpi yg paling mengarut kan..so bagi mereka yang pernah mengalami mimpi yang sedemikian rupa,harap anda mampu mengharunginya dengan tabah ye..wakaka..

tapi macam mana rupe korang time mimpi tuh eh,,igat lagi tak??..so meyh kite reramai tgk ni,aku nak share sedikit pic yang tidak sesuai di tonton oleh kanak-kanak bawah umoq,,hikhik..^__^


semua ini hanyalah guraauan ye..pic ni terhasil masa aku  terlalu fanatik dengan pesbok suatu ketika dulu..makanya,aku tertry lah application ni..dan ini ler hasilnye..sesuaikah???..adeh

P/S: janganlah kita mengubah sesuatu kejadian itu ye,,bersyukurlah dengan apa yang kita miliki tika dan saat ini..


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

Wednesday, 6 June 2012

HAHaHAHa???

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

huh,,nasib baik sempat untuk aku meluangkan untuk blog aku nie,,hoho,,yela,,sekarang kan aku tengah busy dok buat report latihan industri@ LI..ok kite go thru to da entry ya,,

hurm,,sebelom nie aku da pernah gelak terbahak-bahak da tgk video clip terhangat kat entry mber aku nie,mk syahir...tapi tak sangka still ada video clip ter'senget yg mampu membuatkan aku gelak terbaha-bahak lagi...kalau korang tak gelak aku tak tau nak cakap lah kan..

even mende ni dah lama,,aku nak jugak share ngn korang-korang..tak kire2x..jom menonton sambil mencuba untuk bernyanyi bersama beliau..tengok banyak kali pown aku still gelak ookeyh..apa kata korang cube try test tengok pulak..^__^



-sedangketawariang-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

Tuesday, 5 June 2012

CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

igtkan nak jadi orang terakhiir,,tapi macam bahaya lak tindakan aku nie kang...yela buatnye tetibe ramai yg mengjoinkan diri,,tak sempat lak aku nak join kan,,,so,untuk itu,,aku kena siapkan entry nie dalam kadar masa yang segera lah kan,,tapi aku nak join apa nie eh??

hehehe,,untuk korang yang belom tau tuh,,meh sini ceq nak habaq..ceq nak join contest meneka yg telah di anjurkan oleh retis baru iaitu mk syahir ...  


sebebanrnya aku memang dah tau jawapanye,,sianlah kat korang2 kan..hikhik2..aku gurau jek okeyh,,agak gementar buat aku untuk menekanya,,,emmm RM445.70  yes aku betei...^__^

nak tag sapa nie eh,,kebanyakannye sume dah join..emm.hah!!
p/s: bro,kite kawan kan,,,too syahir..hahaha

-nakmenang-






terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

Monday, 4 June 2012

wee,,cube lihat sapa yg menerjahku^__^

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hye kengkorang,,aku agak hepi hari nie okeyh..nak tau kenapa..meh sini rapat sikit,,korang tau,,,sehari dua nie aku agak tidak bersemangat untuk berblog,,maybe sebab nak kena siapkan report praktikal kowt,,aku tgk blog buruk ku juga da semakin sunyi,,tapi maybe perasaan aku jek kowt,,takpe abaikan soal tuh..jom berbalik kepada tajuk entry sebelom aku meraban lebih jauh..hehe

semalam kan,,tengah syok dok try tuto cik lyssa tuh,aku ada lah jugak berangan kalaulah cik lyssa dtg ke blogku...weee~~mesti bestkan,,apatah lagi kalau die menjadi follower blogku ini,,hehehe,,,tapi mungkinkah ia akan terjadi???..errr..

akan tetapii!!.

see!!..^__^

weee~~cuba lihat itu...^__^
hehehe,,,soo,,thanks too cik lyssa  coz telah menyudikan diri untuk kemari ye,,,btw,,sememangnya tuto yg telah disediakan oleh cik lyssa adalah sangat membantu...especially for newbie macam aku nie la kan..

soo,kepada kengkawan newbie ku..kalau korang sudi,, silalah ke blog cik lyssa nie ye,,banyk tips n tuto untuk korang..kompem makin berhias ler blog korang lepas nie,,,^__^

klik jek kat header cute nie ye^__^
p/s: maaf ye cik lyssa kalau header tuh jadi tak chumel,,,coz ta pandai sgt nak mengedit nie,,peace^__^

-hatikuriangsekali-



terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

lunaknye entry ku,,err??

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hahahaha,akhirnye,,blogku kini sudah dihiasi dengn muzik yg lunak..hoho,,jgn jeles eh,,,nampak sgt newbie kan..pasal nie pown nk wt entry kew..hehe,,jgn mrh ye kengkawan..

kredit too cik lyssa kite yg selama nie yg telah banyak memberi tuto yg sangat berguna untuk newbie macam aku nie,,so bagi sesiapa yg still tak kenal cik lyssa nie meh aku nak perkenalkan,,tapi ada ker yg tak kenal cik lyssa kite nie???..hohoho..kompem korang da kenal kan...beliau antara blogger yg terfemes ler kt mesia nie kan..tapi kalau korang ada yg nak mencuba tuh boley ler klik >>>SINI<<<


soo,,lepas ni dapat ler kengkorang membaca entry meraban aku sambil di temani oleh tohm yorke.hehehe..selamat menikmati irama yg penuh makna ini ye..kalau tak suke tuh korang tekan jek la pause  ye,,k lah,,tatatititutu..

-sayasangathepi-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

Sunday, 3 June 2012

"SEGMEN: SAYA BLOGGER BAHARU FASA 4!"

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

weee~~terasa macam dah lama jek tak join segmen...so selepas  di tag oleh rakan seperjuangan si mk syahir nie,,,dengan pantas perasaan membuak2 nak join this segmen tuh datang..kemain laju tangan ini menaip,tanpa menoleh kekiri dan kekanan lagi..

so korang pown jangan terkecuali ye,,jom kite reramai memeriahkan lagi this segmen oleh cik lyeen kita nie,,korang  klik jek kat header yg chumel di bawah ye..^__^
klik kat header nie ye,,

so tidak lupa juga kepada beberapa ketoi geng2 daku ye..
izdihar yg terhangat
fiza suhaimi retis baru
aqilah gadis chumil
ardini student cemerlang

anda2 yang berminat juga boleh turut terlibat sama ye..majulah segmen untuk blogger..^__^
-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

chayok2...

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

haish kenapa la semangat aku makin luntur nie...maybe tahap kemalasan aku da makin meningkat gamaknya...hurm,report praktikal da nak kena submit 7 hribulan nie...wajarkah aku terus dalam kemalasan yang sebegini??..onie,,sila amik pendekatan untuk buang sifat malas anda itu ye...chayok2

harap hari ni aku akan lebih bersemangat lagi dalam menyambung usaha ku untuk menyiapkan tugasan yang diberikan...dah banyak masa terluang yg aku biarkan begitu saja...sangat tidak baik untuk diaplikasikan dalam kehidupan kan kan kan..so,teman2 sekalian,,sila beri teguran ye,andai onie senseii ini sudah semakin alpa dengan tanggujawab yang harus beliau pikul,,babab jek kalau perlu okeyh...

hopefully,segalanya akan diselesaikan dengan jayanya...sila pergi jauh ye wahai sifat malas...^__^

-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

Saturday, 2 June 2012

menghabiskan masa bersama errr??..penatnya...

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hah korang buat apa tuh...hehe..terserah andalah nak buat apa pun kan..semua tuh hak masing2..so kalau korang nak tau,,minggu nie,,aku telah menginap selama 1 hari 1 malam di rumah mmber aku yg berlokasi di shah alam..tapi aku tak berapa bape sure lah kan nama taman die tuh,,bunyi macam taman tadisma seksyen 13 gamaknya...hehe..mesti korang tau kan...

sebelum aku p lepak uma mber baik aku shah alam nie..petang jumaat semalam aku telah menghabis kan masa aku dgn mk syahir bermain bowling marathon di IOI puchong..kenapa marathon???..sbab aku n mk syahir telah mengambil tindakan luar duga,yakni bermain bowling sbanyak sepuloh game seorang..hah,korang pernah ker..hahha..amik kau harini tangan ku sangat lengoh,,tak tau lah bagaimana dgn keadaan mk syahir tuhh kan..hehehe,,harap2 die pown turut merasai apa yg kurasai lah..hehehe...padan muke kitakan syahir..


tak cukup dengan bermain bowling,pada malamnya pulak..aku p bermain futsal lak dgn mber skolah aku dulu,,tapi bukan semua budak sekolah aku lah,,ada sorang jek,,yang lain tuh semua mber2 tempat kerja die,,dah la penat bermain bowling tak hilang lagi,,aku p main futsal pulak..hilang akal kew apa..hehehe..dek kerana minat,,ku gagahkan juga badan ini untuk bermain futsal malam semalam selama 2 jam...hehe.


so hari nie,,maka nya,,aku telah kehilangan tenaga untuk melakukan aktiviti lain..hny mampu duduk dirumah sahaja,,, banyak jam jugaklah waktu tidurku untuk hari nie,,,hehhe..moral of da story..janganlah anda bersukan sehingga total lost yer...^__^

ini saja perkongsian yg mampu ku kongsikan..hehehe..

-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...