Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Monday, 4 June 2012

wee,,cube lihat sapa yg menerjahku^__^

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hye kengkorang,,aku agak hepi hari nie okeyh..nak tau kenapa..meh sini rapat sikit,,korang tau,,,sehari dua nie aku agak tidak bersemangat untuk berblog,,maybe sebab nak kena siapkan report praktikal kowt,,aku tgk blog buruk ku juga da semakin sunyi,,tapi maybe perasaan aku jek kowt,,takpe abaikan soal tuh..jom berbalik kepada tajuk entry sebelom aku meraban lebih jauh..hehe

semalam kan,,tengah syok dok try tuto cik lyssa tuh,aku ada lah jugak berangan kalaulah cik lyssa dtg ke blogku...weee~~mesti bestkan,,apatah lagi kalau die menjadi follower blogku ini,,hehehe,,,tapi mungkinkah ia akan terjadi???..errr..

akan tetapii!!.

see!!..^__^

weee~~cuba lihat itu...^__^
hehehe,,,soo,,thanks too cik lyssa  coz telah menyudikan diri untuk kemari ye,,,btw,,sememangnya tuto yg telah disediakan oleh cik lyssa adalah sangat membantu...especially for newbie macam aku nie la kan..

soo,kepada kengkawan newbie ku..kalau korang sudi,, silalah ke blog cik lyssa nie ye,,banyk tips n tuto untuk korang..kompem makin berhias ler blog korang lepas nie,,,^__^

klik jek kat header cute nie ye^__^
p/s: maaf ye cik lyssa kalau header tuh jadi tak chumel,,,coz ta pandai sgt nak mengedit nie,,peace^__^

-hatikuriangsekali-



terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

27 comments:

  1. tahniah onie !
    hhuhu .
    tumpang happy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc mun..hehehe..tahniah jugak untuk mun ye..=)

      Delete
  2. beruntung sungguh senseei yer.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboih,,,takpa,,tggu time kau pulak ye=)

      Delete
  3. rugilahhh~ hakhak. adehh. untunglah anda:p

    ReplyDelete
  4. fuhhh..untungla awek yg carik kamu..huhuhu

    ReplyDelete
  5. wahhh lyssa dtg bestnya..

    ReplyDelete
  6. Amboiii . Dia buat jugakkk Entry ni haa .
    Malu tak tau nak letak kat mana muka ni . hihi .
    ** Rela pancungkan kepala letak kat bahagian follower blog ni . hikhik :)

    Apa-apa pun tengss sangat2 sebab selalu jugak singgah blog Lyssa.
    Keep in touch :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...khas buat anda ni tau,,okie2 keep in touch selalu ye...^__^

      Delete
  7. untunglah lysaa follow blog dia...blog ak pn! ehh..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,untunlah anda juga..hakhak:P

      Delete
  8. ahaha ;D untglaaaa . msti yg takda smgt pn tiba2 jd brsemangat balik kan ?

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...