Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Sunday, 3 June 2012

"SEGMEN: SAYA BLOGGER BAHARU FASA 4!"

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

weee~~terasa macam dah lama jek tak join segmen...so selepas  di tag oleh rakan seperjuangan si mk syahir nie,,,dengan pantas perasaan membuak2 nak join this segmen tuh datang..kemain laju tangan ini menaip,tanpa menoleh kekiri dan kekanan lagi..

so korang pown jangan terkecuali ye,,jom kite reramai memeriahkan lagi this segmen oleh cik lyeen kita nie,,korang  klik jek kat header yg chumel di bawah ye..^__^
klik kat header nie ye,,

so tidak lupa juga kepada beberapa ketoi geng2 daku ye..
izdihar yg terhangat
fiza suhaimi retis baru
aqilah gadis chumil
ardini student cemerlang

anda2 yang berminat juga boleh turut terlibat sama ye..majulah segmen untuk blogger..^__^
-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

13 comments:

  1. InsyaAllah dinie join k, onie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2,,thanks ye,,tak paksa pown tau,,hehehe..=)

      Delete
  2. cis!hangat ke geng?ha9..nnti ceq join naa..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyh,,hang memang terbaik,,kui kui

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe,,salam perkenalan juga..^__^

      Delete
  4. singgah dari segmen yang sama...

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

    ReplyDelete
  5. BLOGLIST DAH SIAP...jum kita hantar cupcakes ke rumah SSBB yg lain...http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/06/bloglist-ssbb-fasa-4.html

    ReplyDelete
  6. hai :D Aina singgah dari segmen yg sama !
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

    ReplyDelete
  7. hai , datang dari segmen yang sama . done follow :)
    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

    ReplyDelete
  8. datang dr segmen same..follow back okay?thanks~
    salam kenal~

    http://craftynieya.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

    ReplyDelete
  10. dtg dari segmen yg same. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...