Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 13 June 2012

pernahkah anda???..jom kite merubahnya..

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

I'm back!!!..err..apa yang aku cube samapaikan nie,,hehehe,,abaikan okeyh,,so,korang semua apa khabar???,,aku disini sihat n ceria selalu..jom sama2 kita hayati apa yang cuba aku kongsikan kali nie...renung-renungkan dan selamat beramal ye..^__^..



-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

22 comments:

  1. onieeeeee

    kdg2 aku ade gak perasaan cmnie..

    huhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kau jek,,malah aku sendiri pown,,n maybe ramai lgi org lain yg turut berperasaan sebegini..hopefully kita mampu untuk merubahnya..

      Delete
    2. aku nie macam lalang..kejap ke kanan kejap ke kiri..adoiii

      Delete
    3. berubahlah,,cube tetapkan hati anda ye..keep trying ye..^__^

      Delete
    4. moga dipermudahkan urusan anda ye

      Delete
  2. 2 ang ea onnie?ha9..eh!gurau aje..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mungkin jugak..amboih ang,,pandai bergurau na..pasti ramai lelaki yg suke la lepas nie..hoho..ceq pown bergurau jugak na..^__^V

      Delete
  3. haha...kalau org puji acner?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpulang pada kita untuk menilai nye..jgn termakan pujian sudah,,hoho

      Delete
  4. kita kadang tak perasan. tapi memang berlaku reality nye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tuh,,tak ramai yg menyedarinye kan..=)..jom saling mengingatkan ye..

      Delete
  5. kadang2 illustrasi mampu menerangkan dgn jelas perbezaan 4 sikap ini..

    ini ingatan, bahawa bila ada jer sikap sebegini
    amalan menjadi sia2 belaka

    ReplyDelete
  6. tu lah kan yang penting niat kita kerana Allah..mungkin persepsi orang terhadap kita berbeza..tapi hanya Allah sahaja Yang Maha Mengetahui...moga dijauhkan dari maksiat batin ini..

    ReplyDelete
  7. semuanya bermula dari sini , HATI :)
    hati mau ikhlas . :)

    ReplyDelete
  8. peringatan yang bermanfaat..

    ReplyDelete
  9. jom join GA 1st dari tuniey , http://prunusserulata.blogspot.com/2012/10/1st-giveaway-by-wani-izzati.html :)

    ReplyDelete
  10. astagfirullahalazim,,kdg2 de gak arse cmtu,,heheh mudh2 d hindarkan

    ReplyDelete
  11. Marilah kita sama-sama saling ingat-mengingatkan =D Thanks for the thought!

    ReplyDelete
  12. Berjalan lah pulak pencarian blogwalking ker blog rakan2 semua yg dah lama tak di terjah... byk info menarik dan hebat..

    ReplyDelete
  13. Возбужденные: стану проституткой PrivatNNover I'm back!!!..err..apa yang aku cube samapaikan nie,,hehehe,,abaikan okeyh,,so,korang semua apa khabar???,,aku disini sihat n ceria selalu..jom sama2 kita hayati apa yang cuba aku kongsikan kali nie...renung-renungkan dan selamat beramal
    Трахнул проститутку. Приятная девушка поможет отдохнуть от суеты. Все можно пережить, кроме смерти, и люди все вам готовы простить, кроме незапятнанной репутации.

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...