Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Monday, 4 June 2012

lunaknye entry ku,,err??

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hahahaha,akhirnye,,blogku kini sudah dihiasi dengn muzik yg lunak..hoho,,jgn jeles eh,,,nampak sgt newbie kan..pasal nie pown nk wt entry kew..hehe,,jgn mrh ye kengkawan..

kredit too cik lyssa kite yg selama nie yg telah banyak memberi tuto yg sangat berguna untuk newbie macam aku nie,,so bagi sesiapa yg still tak kenal cik lyssa nie meh aku nak perkenalkan,,tapi ada ker yg tak kenal cik lyssa kite nie???..hohoho..kompem korang da kenal kan...beliau antara blogger yg terfemes ler kt mesia nie kan..tapi kalau korang ada yg nak mencuba tuh boley ler klik >>>SINI<<<


soo,,lepas ni dapat ler kengkorang membaca entry meraban aku sambil di temani oleh tohm yorke.hehehe..selamat menikmati irama yg penuh makna ini ye..kalau tak suke tuh korang tekan jek la pause  ye,,k lah,,tatatititutu..

-sayasangathepi-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

9 comments:

  1. Entri nye dah habis bace , tapi tunngu jap irama tohm ni habis.Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe..entry agak tak bersesuain dgn lagu kan..hoho..thanks coz sudi mendongar..^__^

      Delete
  2. thom yorke radiohead ni perangai dia dari zaman creep memang style.mcam tak betul skit hahaha

    ReplyDelete
  3. akk leh denga sekerat2 jer shazni...line tengah mogok lapo :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...