Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Sunday, 3 June 2012

chayok2...

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

haish kenapa la semangat aku makin luntur nie...maybe tahap kemalasan aku da makin meningkat gamaknya...hurm,report praktikal da nak kena submit 7 hribulan nie...wajarkah aku terus dalam kemalasan yang sebegini??..onie,,sila amik pendekatan untuk buang sifat malas anda itu ye...chayok2

harap hari ni aku akan lebih bersemangat lagi dalam menyambung usaha ku untuk menyiapkan tugasan yang diberikan...dah banyak masa terluang yg aku biarkan begitu saja...sangat tidak baik untuk diaplikasikan dalam kehidupan kan kan kan..so,teman2 sekalian,,sila beri teguran ye,andai onie senseii ini sudah semakin alpa dengan tanggujawab yang harus beliau pikul,,babab jek kalau perlu okeyh...

hopefully,segalanya akan diselesaikan dengan jayanya...sila pergi jauh ye wahai sifat malas...^__^

-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

14 comments:

  1. oke lepas nie azam nak kurangkan kemalasan. thanx share.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..terbaik..marilah kita erajinkan diri ini ye..^__^

      Delete
  2. Onie, janganlah malas! Rotan kangg!

    ReplyDelete
  3. adoiyai. sama la. malas jugak ni. tambah2 bila dah cuti. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..jom lah kite mengrajinkan diri ye

      Delete
  4. meh sini nak babab.. amboii, dah tahu keje banyak tak siap boleh nak blogging lagi ye,, hmmm

    ReplyDelete
  5. selamat merajinkan diri yea shazni :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...