Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 6 June 2012

HAHaHAHa???

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

huh,,nasib baik sempat untuk aku meluangkan untuk blog aku nie,,hoho,,yela,,sekarang kan aku tengah busy dok buat report latihan industri@ LI..ok kite go thru to da entry ya,,

hurm,,sebelom nie aku da pernah gelak terbahak-bahak da tgk video clip terhangat kat entry mber aku nie,mk syahir...tapi tak sangka still ada video clip ter'senget yg mampu membuatkan aku gelak terbaha-bahak lagi...kalau korang tak gelak aku tak tau nak cakap lah kan..

even mende ni dah lama,,aku nak jugak share ngn korang-korang..tak kire2x..jom menonton sambil mencuba untuk bernyanyi bersama beliau..tengok banyak kali pown aku still gelak ookeyh..apa kata korang cube try test tengok pulak..^__^



-sedangketawariang-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

18 comments:

  1. hahahahaha..gigi yang busyuk~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ada 20 bijik semuanya..hikhik..=)

      Delete
  2. lgu nie kalau xsilap mr.os ad nyanyi msa jangan tidur lagi..tpi lirik lain sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yeke,,hehehe..berkemungkinan jugak tuh

      Delete
  3. wakakakaka...first time wa tengok...giler!...haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alololo..sian die..balik nti tgk ye..rugi tak tengok tau..hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha..nie kompem nynyi sekali nie..

      Delete
  6. d tgk video giler nih..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke,,baguih ler..kompem ang gelak kan

      Delete
  7. hari tu ada tengok dalam melodi..
    bergolek suke..
    pandai je diorang tiru

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..tapi sies memang lawak sangat ok

      Delete
  8. Hahahaahhahaha sgt sesuai dgn gigi penyanyi tu ahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,memang sgt di akui keseuaian nye itu,,hohoho

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...