Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Tuesday, 5 June 2012

CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

igtkan nak jadi orang terakhiir,,tapi macam bahaya lak tindakan aku nie kang...yela buatnye tetibe ramai yg mengjoinkan diri,,tak sempat lak aku nak join kan,,,so,untuk itu,,aku kena siapkan entry nie dalam kadar masa yang segera lah kan,,tapi aku nak join apa nie eh??

hehehe,,untuk korang yang belom tau tuh,,meh sini ceq nak habaq..ceq nak join contest meneka yg telah di anjurkan oleh retis baru iaitu mk syahir ...  


sebebanrnya aku memang dah tau jawapanye,,sianlah kat korang2 kan..hikhik2..aku gurau jek okeyh,,agak gementar buat aku untuk menekanya,,,emmm RM445.70  yes aku betei...^__^

nak tag sapa nie eh,,kebanyakannye sume dah join..emm.hah!!
p/s: bro,kite kawan kan,,,too syahir..hahaha

-nakmenang-






terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

14 comments:

  1. gudluck! jwpn nk dkt2..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah,,thanks lah ye..kalau tak kau yg menang,pasti aku yg menang kan kan

      Delete
  2. Replies
    1. ok thanks ye...hehehe...gud luck buat anda juga,,=)

      Delete
  3. gudluck ye..mudah2an btul la tekaan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ok2,,ta lau menang i col u ye,,hikhik=)

      Delete
  4. Thanks A Lot sudi join =)

    senarai peserta telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..hehehe =)

    ReplyDelete
  5. tringin nak join contest nih .. tapi pening tengok duit tu .. haha .. btw , gudluck bro .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc dear..hehehe..join jek la,,awk teka jep

      Delete
  6. Replies
    1. dekat2 doh 445 tuh.... rasuah la MK Syahir tu sikit, sure menang punyaaaaaaa

      Delete
    2. hahaha,,jap lagi nak p rasuah ler nie..hehehe

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...