Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Saturday, 2 June 2012

menghabiskan masa bersama errr??..penatnya...

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hah korang buat apa tuh...hehe..terserah andalah nak buat apa pun kan..semua tuh hak masing2..so kalau korang nak tau,,minggu nie,,aku telah menginap selama 1 hari 1 malam di rumah mmber aku yg berlokasi di shah alam..tapi aku tak berapa bape sure lah kan nama taman die tuh,,bunyi macam taman tadisma seksyen 13 gamaknya...hehe..mesti korang tau kan...

sebelum aku p lepak uma mber baik aku shah alam nie..petang jumaat semalam aku telah menghabis kan masa aku dgn mk syahir bermain bowling marathon di IOI puchong..kenapa marathon???..sbab aku n mk syahir telah mengambil tindakan luar duga,yakni bermain bowling sbanyak sepuloh game seorang..hah,korang pernah ker..hahha..amik kau harini tangan ku sangat lengoh,,tak tau lah bagaimana dgn keadaan mk syahir tuhh kan..hehehe,,harap2 die pown turut merasai apa yg kurasai lah..hehehe...padan muke kitakan syahir..


tak cukup dengan bermain bowling,pada malamnya pulak..aku p bermain futsal lak dgn mber skolah aku dulu,,tapi bukan semua budak sekolah aku lah,,ada sorang jek,,yang lain tuh semua mber2 tempat kerja die,,dah la penat bermain bowling tak hilang lagi,,aku p main futsal pulak..hilang akal kew apa..hehehe..dek kerana minat,,ku gagahkan juga badan ini untuk bermain futsal malam semalam selama 2 jam...hehe.


so hari nie,,maka nya,,aku telah kehilangan tenaga untuk melakukan aktiviti lain..hny mampu duduk dirumah sahaja,,, banyak jam jugaklah waktu tidurku untuk hari nie,,,hehhe..moral of da story..janganlah anda bersukan sehingga total lost yer...^__^

ini saja perkongsian yg mampu ku kongsikan..hehehe..

-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

14 comments:

  1. satu hari bersukan !
    best wokkk . hehe :D
    bowling ? lama dah tak main . hehehe .
    mun asyik msuk longkang jea . :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takpe2,nti meyh abam onie ajar ye,,,hahaha:P

      Delete
  2. wahaaa ! saya tak pandai main bolinggg T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa,rugi ler,,t try ler main bowling eh..kui^__^

      Delete
  3. futsal.. lelaki mmg xpisah ngan futsal.. hehe

    ReplyDelete
  4. sedang makan2 sekarang ni, tapi tangan aku still aktif..

    yaah! majulah sukan untuk negara..

    ReplyDelete
  5. perghh kemain semangat lagi. kah3 padan muka

    ReplyDelete
  6. aku kalau main bowling paling hebat pun masuk dalam longkang je.

    ReplyDelete
  7. 10 game. gamaknye tak mampu den

    ReplyDelete
  8. Wahhh, semangat waja yep bersukan . Hehehe :]

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...