Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Friday, 8 June 2012

awek mana nie??..adeh

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hurm..apa nak di kongsikan nie eh..okeylah,pernah tak anda bermimpi  tetibe bertukar jantina???

pasti sangat seram mimpi itu kan..haha..pasti mimpi itu juga akan menjadi mimpi yg paling mengarut kan..so bagi mereka yang pernah mengalami mimpi yang sedemikian rupa,harap anda mampu mengharunginya dengan tabah ye..wakaka..

tapi macam mana rupe korang time mimpi tuh eh,,igat lagi tak??..so meyh kite reramai tgk ni,aku nak share sedikit pic yang tidak sesuai di tonton oleh kanak-kanak bawah umoq,,hikhik..^__^


semua ini hanyalah guraauan ye..pic ni terhasil masa aku  terlalu fanatik dengan pesbok suatu ketika dulu..makanya,aku tertry lah application ni..dan ini ler hasilnye..sesuaikah???..adeh

P/S: janganlah kita mengubah sesuatu kejadian itu ye,,bersyukurlah dengan apa yang kita miliki tika dan saat ini..


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

30 comments:

  1. amboi.hehe.lawa rambut,dh mcm saloma..kih3
    betoi tu bersyukur la atas kurniaan allah kepada kita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..malu nak tergelak pown ada bile tgk pic nie..adeh..^__^

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe..tapi cantik anda lagi kan...hikhik..

      Delete
  3. weewittt ~ mintak sign mintak sign .
    muahaha :D

    ReplyDelete
  4. Auuwww fewwwiitsss.. Ala2 primadona gitu .. Suasana sepi kalakucak kalakucakcak.. *Nyanyi sambil joget.. HAHA..

    ReplyDelete
  5. boleh tahan gak ang nie..wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..sila jgn berkelakuan di luar tabie ye..^__^

      Delete
  6. Haha. Apalah onie ni. Kesian orang tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,,nti tukar ngn pic dinie lak la ye..

      Delete
  7. ingat awek mne tadi. nmpak klasik mcm org dulu2. :)

    ReplyDelete
  8. Salam syaz..perghh..macam primadona zaman2 klasik tuh,kah3 ^o^

    ReplyDelete
  9. mengarut gila.retro klasik.bhahahahaha

    ReplyDelete
  10. Rambut mmg stylo..baring ats tilam terus jadi bantal..muahahaha

    ReplyDelete
  11. rambut dia lawa ... zaman dulu2 tuuu. hehehe :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...