Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 9 May 2012

aku berada di ANGKASA...

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

dah lama rasenya aku tak buat entry,,asyik dok join segmen jek..hehehe..jgn marah ye semua reader-reader yg budiman sekalian...bukan niatku untuk tidak menyiapkan entry,,akan tatapi,,dek kerana batasan kerja yang melimpah ruah telah menyebabkan niatku untuk terus menyediakan entry buat tatapan kalian tidak kesampaian..alamak!..terbaku sudah bahasaku..huhu..cintailah bahasa kita...=)

sempena mengubat kerinduan korang kt aku ni,,err,,rindu ke?..haha.kalau rindu baguih la..kalau tak tuh..nak wt cmna kn..jadi,,dengan itu,,aku ada la sediakan beberapa keping gambaq  merangkap bukti mengapa aku tidak berkelapangan untuk meng'update entry ku..hehehe..manusia itu tercipta dgn alasan..hahaha
ni lah lokasi praktikum ku..
kt ANGKASA ni lah tempat aku nak menimba pengalaman sebelum aku terjerumus ke alam pekerjaan..bukan angkasa lepas okeyh,,hehe..thanks too all staf n pegawai serta boss yg telah bnyk memberi tunjuk ajar..hangpa suma memang  best...harap2 pasni boss offer la kerja kt sini,,segala jasa baik boss amat di hargai,,hehehe,,
sebahagian daripada tugasan aku untuk minggu lepas, minggu ni n minggu yg mendatang..

projek paper oh projek paper...haish
so,ni la tugasan terbaru yg aku n mk syahir dapat..paper work untuk pembukaan kilang pembungkusan beras di kedah nun...minggu lepas aku dah pun meng'out station kan diri ke negeri kedah untuk tujuan lawatan ke kilang pembungkusan padi,,aku ada kongsikan dalam entry INI ...pasni kalau ada sapa2 nak beli beras boleh la ye,,hehehe,,doa2kan lah semoga projek ni berjaya...
profil koperasi yang sentiasa memerlukan perubahan,,harap lepas ni tak perlu perubahan dah..hampir  muak  dah aku di buatnya
korang nak tau tak..antara tugasan yg paling kerap aku n member baik aku buat adalah menyediakan profil koperasi gabungan ni lah...haha,,takde la susah sgt pown..cume,banyak sangat pembaharuan maklumat..so tuh yg kena buat bnyk kali..haishh..hehe

so tuh la serba sedikit kisah aku sekarang,,,nak tau lebih,contact aku la..haha...nah no fon aku +6012 3456789...hehehe..

haa,alang2 buat entry ni kan..nak mintak tolong sikit lah kat korang2,,,boley kan??..hulurkan tangan ringankan beban,,hehehe..aku nak mintak tolong sape2 yang ada contact member yang kerja bahagian pemasaran kat GIANT or TESCO..kalau ada tinggalkan kt ruangan mengomen ye..thanks korang..sebab bos mintak aku tolong cari link dgn dorang  produk beras tuh,,segala jasa baik korang amatlah di hargai,,hehehe..bubye semua

P/S : too ziela..study rerajin ye jgn malas2..gud luck 4 da exam..too ardini n liyana..tahniah buat korang n selamat maju jaya ye,,,,make sure korang lah antara student cemerlang ye...=)


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

20 comments:

  1. Replies
    1. dapt hadiah eh..makanya akulah pemenang contest mu whi sahabat..hahaha

      Delete
  2. ape benda tu? still tak paham.. huhekkk :D

    ReplyDelete
  3. Yeayy ada nama dinie! Haha. Thanks. nanti dapat untung padi, elaun sama2 mengarut jangan dilupa. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc..hahaha..nti kite bincang kemudian eh pasal tuh..lalalala

      Delete
  4. nama kitew kat bawah sekali..uhukhuk. tapi takpe, terima kasih daun keladi, :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..t kitew letak kt atas sekali ye

      Delete
  5. yeayy..namew titew pon adeww..schukenyewww =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua hari kemudian baru nk komen kew bang oi..haish,,goram betoii

      Delete
  6. err. saya pekerja asing. wakaka :P

    ReplyDelete
  7. owh praktikal kat sini yea..good luck nt..slmt melangkah ke alam pekerjaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye akak...doakan sy semoga dipermudahkan urusan

      Delete
  8. fiza ada sijil dari ANGKASA.. fiza pernah amik kursus minute meeting dengan ANGKASA.. serabut kepala otak jugak laa nak buat minute meeting tuu.. tapi tuu satu experience yg menarik.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...dah dftar menjadi anggota ke belom nie..hehe

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...