Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Friday, 11 May 2012

kau gelak kenapa hah..hahaha

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

korang tau,hari ini bersamaan dengan 15 mei 2012 aku telah mengikuti majlis sambutan ulang tahun ANGKASA yg ke patpulohsatu...sebenaqnya aku tak tau pown majlis tuh berlangsung hari ni..hahaha..apa punye student praktikal lah aku nie kan..ngeh ngeh..eh jp jp!!.. bukan aku jek yg tak tau..si syahir pown tak tau jugak k..kau juga tidak terkecuali ye whi shabat ku...hahha..inilah padahnye sekiranya dua ketol budak praktikal ni selalu on9 jek kt opis kan,,,ssssyyyhh!!...jgn bce kuat2,,kang boss dengaq.mampuih aku,haha


ni lah majlis yg aku maksudkang tuh..
haish sebelum aku melaluit jauh sangat, kite go true to the story okeyh...tajuk majlis itu ialah BICARA TOKOH KOPERASI..wahhhh.....so,apa lagi..otw nk masok dewan auditorium tuh,aku penuhi setiap langkahku dengan lagak seorang tokoh..fuuyoo..terasa sangat perasan ketika itu..sila jeles k..hehehe..sampai jek kt auditorium angkasa tuh,,aku tengok, mak haih,,ramai gile masyarakat..terus tersipu-sipu aku n syahir tau..kami terus berkelakuan sopan dan ayu...sambil melemparkan senyuman yg ter'sweet gituu...dan tanpa melengahkan masa..aku terus meluru masok dalam auditorium..rupenya kat dalam lagi ramai da..kui kui..semua pandang aku n syahir dgn muke yg penuh tanda tny..terasa macam seorang pesalah pulak masa tuh...ampum pak..kami enggak bersalah..@@

banyak kn masyarakat kt dlm nie

pergh,,blushing kowt aku masa tuh..huhu..lagi mau tunggu ka!!..aku terus p jek cari tempat duduk time tuh n melabuhkan pungguin ku...begitu jugalh dgn si syahir tuh...konon2 bajet org lain ta pandang dah la kan..korang tau tak apa yg lebih menyayatkn hatiku ini???..kiteorang dah tersalah pilih tmpt duduk la..p duduk kt kerusi tetamu jemputan..haish..maluuuu...so,dgn menggunakan segala kemahiran cover line yg aku ada,kami pown berlalu n p duduk kt tempat lain lah kn...hahaha..mesti korang pown ada teknik cover line yg tersendri kn kn kn

so,kiteorg pown duduklah dgn membuat muka machonye sambil menunggu ketibaan tokoh itu..tau tak sapa tokoh tersebut?? tokoh tersebut ialah YB tan sri rafidah aziz..errr.so apa lagi pengacara majlis pown mintak la kiteorang bangon untuk menyanyikan lagu negara ku dan lagu semangat koperasi..hurmm..macam artislah pulak kan..time part lagu negaraku tuh,bukan main bersemangat lagi aku n syahir nyanyi..sangat patriotik kan kiteorang,,hehehe..

tapi the second song tuh yg buat aku tak tahan,,dan ianya sgt berkait erat dgn tajuk entry ni k..hehehe..lagu semangat koperasi??.err.ada sapa tau ka...tak tau ye,,aku n syahir pown tak tau..tapi cube buat2 tau..haish..kalaulah korang ada sekali tuh,korang mesti join sama aku n syahir me'miming kan lagu tuh..hahaha..sgt lawak okeyh time tuh..aku tak boleh nak pndang muke syahir..kompem nk gelak punye lah..hahaha..apa pown tak boley



mule2 aku ngn syahir diam jek.sbb tak tau sepatahharam nak nyanyi apa..rasa terasing la pulak masa tuh,,tak best a camtuh kan..then aku pun amik keputusan tok cube me'miming lagu tuh..haha..time nie lah kiteorang start gelak okeyh..tak tau lah apa yg melucukan sgt..tapi sies,,dah la jumlah masyarakat dalam auditorium tuh berlambak..memang sakit gile perot aku tahan gelak masa tuh..orang belakang usha jek aku ngn syahir..maaf lah ye bang,,kami bukan sengaja nak gelak..hahaha..

mesti korang pown pernah jadi camni kan..tetibe korang rasa nak gelak jek.tak benti-benti..pernah tak??..tipu sgt kalau tak pernah..tipu tipu..apa pown tak boleh..lalalala...sy suke entry sy..bubye semua yg menonton membaca...

P/S: hahahaha


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

18 comments:

  1. bagus lah tu ade semangat koperasi even memimingkan lagu jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dah menjadi anggota ke belom ni?? kalau belom..silalah ye

      Delete
  2. hahahahaha,, nak gelak jugak.. klakar yang part cover malu tuh.. dah boleh byg da cane rupa korang..kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak lah,jgn ta gelak ye..kui kui..maluuu

      Delete
  3. haha ko mmg! cover konon

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..rugi lah ko tade weh..lau tak boley join gelak..

      Delete
  4. Aiyaa duorang ni memanglaa kan. Suka buat benda pelik2. Haha. Nasib baik pandai cover line kan kan.

    ReplyDelete
  5. Haha.. biasa la tu beb.. Haha.. Adios

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..normalkn perkra mcm nie..huhu

      Delete
  6. hhahahahhahahahahahhahahahaaa..sakit perut aku gile!

    ReplyDelete
  7. ouh dulu I kt sekolah ade join bendalah ini..organize by ANGKASA juga..
    lagu koperasi best... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bendalah ni sgt bagus tau...mesti sedap time part tarik die tuh kn,,hahha

      Delete
  8. camne eks lagu tu...letaklah lirik nak nyanyi sekalik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf kak..memang sy pown tak tau lagu tuh sebenrnye..hehehe..tuh yg dok miming jek,,hehehe

      Delete
  9. kalau fiza memang tak leh nak cover dah.. tak tahan punya pasal.. muka merah jugak laa.. hahaha.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sy pown da tersangat malu sebenarnye..kui kui

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...