Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Tuesday, 8 May 2012

Segmen Blogwalking Sambil Tambah Follower

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

segmen ke-3 untuk hari ini..wah,,sgt suke bersegmen rupenye aku nie...hehe


apa aku nak cite pasal blog aku ni eh..ok la,,blog aku nie bnyak menceritakan kisah hidup aku sendiri la buat masa nie...serta aku ada lah jugak kongsikan info buat teman2 blogger n readers sekalian..nak kata aku cerita pengalaman hidup tuh tak la sangat kan..tpi just cerita mengenai apa yg aku sedang lalui sekarang nie la..hehhe..so itulah serba sedikit,,nak lebih lanjut,,korang terjah blog aku k..n kalau sudi korang tinggalkanlah komen mahupun cadangan untuk aku terus berkarya dlm dunia blogging nie..
aku nk tag tiga bentuk org ini,,:-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

14 comments:

  1. haha perli ke?ahks....hairy hansem!! hahaha....serius nk gelak..okey tq satg nk try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...steady bro..join jgn tak join,,hahaha

      Delete
  2. erk?! awai2 dah kena tembak ngan tag..hahaha..ok. thx yerp :)

    ReplyDelete
  3. amal blogwalk here

    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti sy terjah ye amal..thanks 4 da info..=)

      Delete
  4. salam..meera singgah dari segmen yang sama :)
    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  5. oh tq 4 the tag:) kalau rajin nt join:)

    ReplyDelete
  6. blogwalking here..

    jemput singgah:
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/makluman-utk-bakal-pelajar-uitm.html

    ReplyDelete
  7. bw here..dari segmen yg sama..datang melawat tuan tanah (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,,ada nak beli tanah kew?? ;P

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...