Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Thursday, 31 May 2012

hala tuju seterusnya..^__^

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

korang baca tajuk tu betoi2 ok...now aku nak tunjuk kemana hala tuju aku lepas nie..hehehhe

petang tadi,lepaih jek balik dari opis,,aku p singgah umah seorang ahli nujum penipu...aku nak mintak die ramalkan apa yg akan jadi kat aku nti..hahaha..sangat karut kan..soo,nak tau apa result die bagi kat aku,,

jeng jeng jeng,,=)

pemes ler aku pasni..
sapa yang nak otograf sila pm saya dulu ye..hahahaha

-retispopular-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

40 comments:

  1. Replies
    1. hahaha,,jeles pulop die..kui kui;;=)

      Delete
  2. masuk imam muda la, leh jadi mcm ustat don :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..betei tuh akak..cume ilmu di dada nie belom cukup bekalannya..^__^

      Delete
  3. Vote for Onie Sensei . HAHA . try main lagi app tu tgk pe pulak dia cakap .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks 4 da vote eokyh..hahaha,,undi secara pukal ye...kui kui

      Delete
  4. Takpe.Paham.Sesekkali berangan kan.Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..anda sgt memahami..kui kui ^__^

      Delete
  5. cehhh..try nyanyi sekali nak dengar..haha

    ReplyDelete
  6. Hahaha. Bro nak sainnnn. Nanti bila femes jangan lupa namaku pulak. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,nah sainnn..tidak akan ku melupakan mu ye..kui kui..

      Delete
  7. nak jadi hafiz la ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. haha.fuiyo jgn lupa lirik..x blh blah..hehe
    .Onie nak sain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,nak sain eh..tunggu sy ada kelapanga ye..tak menang tangan melayan kerenah peminat buat masa terdekat nie..hahaha:P

      Delete
  9. betul meh?nth2 nyani kang lirik lintang pukang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyani tuh apa..ang ni betei typo..malas nk otograf kalau cmni..hahaha

      Delete
  10. Ehh benda tu tipu kot. Hahah :D

    ReplyDelete
  11. Salam shaz..huh, ant application paling teruk dialam maya,hahaha, merapu2 jawapannya kan, hehe.

    #dari mintk otograph shaz, bek mintk otogerap sendirik,hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..hehehe..sekadar hiburan jep nie..kui kui..sampai ati tak nak otogrf kite ye..:P

      Delete
  12. banggg , nak otograp kat baju boleh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley dik..tggu konsert abam di lokasi adik nti ye..hehehehe^__^

      Delete
  13. haha jgn lupa lirik? apa ni bro? kah3. tajuk tu semangat ja orang nk baca. k kejam. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tajuk mesti mau gempak meyh,,hikhik^__^

      Delete
  14. hebatt..mintak otograp siap2 la..nati da femes payah dah nak otograp..hehe..kalau "Confirm Lupa Lirik" saya buleh la menang..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,terbaiklah,,kui kui,,,nah otograf untuk awk..kui kui..org pertana sy bg..:P

      Delete
  15. bak autograf.. nak jual awal2 hihi

    ReplyDelete
  16. ~amboi baik punya ramalan..hehe nk autograf :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sgt baik tuh...nak otograf ye..nti sy bgi..kui kui..now bz kit..=)

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...