Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Tuesday, 15 May 2012

Up Follower & Tambah Kenalan

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hye korang,,terasa macam dah lama jek dah tak join segmen,,,tetiba jek adalah si bai baizura ni dok tag ak...thanks la kt die tuh eh..die lah yg dok sellu tag aku kalau ada apa2 segmen..soo,apa lagi..jom join segmen..senang jek..jom la..^_^
sapa nak join.sila tekan banner nie..^_^

follower : 365
negeri kelahiran : pahang


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

15 comments:

  1. yeah singgah sini. dtg dr segmen yg sama:) trimass:D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks shida..awk tak join kew..^_^

      Delete
  3. rasa mcm penah nampak baner cumel ni..nice segment :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah nmpak eh..hehehe..kalau mcm tuh mybe sy lah pemenangnye..hehehe=)

      Delete
  4. blognya bagus gan.. apalagi tampilan-tampilannya

    ReplyDelete
  5. singgah sini & follow, follow balik klu sudi.. ehee, salam pkenalan ^_^

    http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  6. hai..jalan2 sambil follow kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  7. Hi.. singgah follow blogger pahang!:)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  8. blogger dari selangor singgah sini,
    dari segmen yang sama..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    jemput singgah sini,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

    ReplyDelete
  9. Hai.. Blogger Sarawak datang sini nak berkenalan dgn blogger Pahang.. ^_^ Salam Perkenalan..

    Sudi2lah ziarah blog ejulz k.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di Kuala Lumpur.

    Jemput ke blog saya ye?

    http://www.mohdnaser.com

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...