Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 16 May 2012

~~selamat hari guru~~

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

sekadar gambar hiasan ^_^
terasa macam nak berpantun pulak...;-
"time exam,ramai yang kantoi meniru"
so ,SELAMAT HARI GURU 

mesti korang banyak kenangan bersama guru-guru korang kan...samalah macam aku,,jadi,sempena hari guru ni aku nak ucapkan ribuan terima kasih buat guru2 yg selama nie telah bnyk mendidik aku..especially too my ustaz2 lah..segala perkongsian dan tunjuk ajar yang telah diberikan amatlah dihargai..

too all my guru!!,,dengan ini saya mohamad shazni...ingin memohon kemaafan di atas segala kedegilan mahupun kekhilafan yg telah saya lakukan selama ini...saya jugak nak mintak halal segala ilmu yg telah di curahkan kepada saya ye...ok setakat ini dulu lah ye..taun depan sambung lagi..^_^

P/S: tak lupa juga kpd guru silat ,,thanks ye Pak Long..lepas ni nk mintak ajar ilmu terbang lak..hahahaha..


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

22 comments:

  1. selamat hari guru senseii,muehehe:) *sensei tu mean cikgu jgkkn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,betoi2,,so thanks la ye wahai anak muridku..^_^

      Delete
  2. selamat hari guru kepada semua yang bergelar guru ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Guru kepada semua insan yang bergelar guru.

    #Pada masa sama tunggu keputusan temu duga perguruan. HAHAHA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,,tahniah ye..semoga jdi guru lah ye..^_^

      Delete
  4. selamat hari guru juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak kn pernah jdi cikgu..soo,selamat hari guru untuk akak ye

      Delete
  5. selamat hari cikgu juga =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat jugak..kim slam kt cikgu awak yg bujang2 tuh ye..kui kui

      Delete
  6. cikgu silat jugak ? pentiru letteww~ nak jugak die :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..kite tak tiru lah...nti takot cikgu silat tuh tacing lak tak wish kt die kn kn

      Delete
  7. selamat hari sensei :D
    singgah#

    ReplyDelete
  8. mcm2 peristiwa bersama guru2.. knangan manis dan pahit...selamat hari guru...^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,tau takpe..memng bnyk sgt kn kn

      Delete
  9. selamat hari guru buat para guru...

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...