Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Tuesday, 15 May 2012

kita nak kemana nie...

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

kalau korang perasaan,entry aku yg sebelum2 nie,,aku selalu cerita pasal apa yg aku selalu buat time hujung minggu bersama teman2 kan,,, dah agak lama jugak la aku,syahir n bob tak menghiasi hari minggu kiteorang dengan aktiviti2 yg berfaedah...bukan itu bermakna kiteorang dah bergaduh...haishh, cume dek kerana batasan tugasan n kerja, masing2 kami tak sempat nak merencana aktiviti...

tapi minggu nie,,,kiteorang ada lah program sikit..kui kui...sebenarnye tak dirancang sgt pown..sesambil macam tuh jek...kebiasaanya kiteorang ni ada misi mingguan..nak tau apa misi mingguan kiteoran,,nah read this ENTRY....lepas jek kiteorang selesaikan misi mingguan kiteorang tdi..dengan tidak semena-mena,,kiteorg teros jek p IOI..untuk ber'...cer teka cer teka..kiteorang nak ber' apa??

kiteorang nak ber'main bowling..lalalala..jeles a tuh....hahaha..

bola tgh spin tuh tau,bukan menuju ke longkang..hahaha

sebenarnye aku n 'the geng' bukan lah pegi sekadar untuk datang bermain sahaja,,tapi kiteorang nak perkemaskan lagi teknik balingan "spin" kiteorang...manalah tau nti ada geng blogger buat ghatering n ada lawan bowling skali ker..boley ler kiteorg jdi champion..huhu...mesti korang pown da pndi spin jugak kn..jom la lawan..hahaha..

sapa2 ada tips untuk bermain bowling boley ler korang share link  kat ruang mengomen ye..

P/S: bile korang dah pandai buat balingan "spin"..nikmat bermain bowling tuh akanbertambah secara automatik..lalala


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

18 comments:

  1. bowling....lama giler tak main bowling!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..jom lah ber'bowling kembali..kui kui

      Delete
  2. bowling !! haha.memang kalah le sy . kalau bowling kelapa boleh le !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..belom cube belom tau lah..jom2 kita ber'bowling..=)

      Delete
  3. nak ikuttt.. dua hari lepas fiza baru jee pegi main bowling dengan member skali lagi.. tapi memang sah laa fiza yang kalah.. iye laa org baru terer nak main bowling kan.. pakai baling jee laa.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,nk ikut ye,next tima lh ye..hehehe

      Delete
  4. wahh main boling..akak tka penah torai lagi nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..jom2 kite try ye akak..sy ajarin semuanya..hehehe..tpi akak blnje tau..=)

      Delete
  5. best nye lepak nagn member.. cuti nie tak gi mane pun.. nanti nak try main boling la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. try jgn tak try tau..nak g main bowling kt mana tuh

      Delete
  6. jom malam nih pulak..release :'|

    lawo layout baru??phewitt =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah..aku sentiase bersedia,,ahaha..layout yg digubah seblm tidoq mlm nie..cam hapa ntah

      Delete
    2. ok lah tu..keputihan..hahahhaaa

      Delete
    3. err...ber'meaning sgt tuh...hahaha.

      Delete
  7. gua juara longkang> ade brand? jom lah lawan. ahaha:))

    ReplyDelete
  8. wow, berbowling!!! hehehe... ena ni mula2 main bowling semangat la..dah game ke lima dan ke sepuluh, asyik masuk longkang jewp...hehehe...hav a happy day...^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..nesti ena terer ni kan..hehehe..boleyh ler kite lawan nti kan kan kan..=)

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...