Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Friday, 18 May 2012

thanks ye awak...@_@

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

sebenarnya aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat takiya oceto...dek kerana usaha gigih beliau untuk menyiapkan header aku...heheh,,thanks la bro...takiya oceto tuh bukan nama sebenar tau,,,nme die abam bob...

bukan aku mintak sangat pown die tolg aku,,tapi maybe die dok tengok aku lambat sgt nk buat tuh yang tergerak hati die nak tolong aku kowt...hehehe..maaf lah ye abam bob,,sy ni tak pndi sgt nk gune adop...sile beri tunjuk ajar ye lepas ni...boleyh la kite bukak bisness header..kui kui^_^

mesti nk tgk kan header yg die da buatkan untuk aku,,tpi still kena edit lagi,,da siap edit nti aku gunelah header baru ni pulak,,hehehe


kalau ada sapa2 yang nak header jugak,,p lah bodek abam bob tuh ye..kui2,,^_^


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

22 comments:

  1. woo..lawa header,,sempoi je kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,thanks aka..oo akak tukaq pic baru ye...chantik..^_^

      Delete
  2. haaa cntik ja ni simple!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai..mang terbaiklah abam bob tuh kan kan^_^

      Delete
  3. wah2..header bawu ke tu..style :D

    ReplyDelete
  4. Untunglah ada orang buat header baru :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh,,tersgt untungny..hahaha..p lah bodek abam bob tuh..dptla header baru..kui kui..^_^

      Delete
  5. woah! smart smart! nk jugakkk :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,,nak ye..p bodek abamm bob ye..kui kui

      Delete
  6. Puyoooh,smart arr header tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...smart eh..nak gtau kt abam bob la nti

      Delete
  7. wahhhhh! cun la header awok!! untung arrr ade abam bob mau tlg buatkan..hik3




    slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..awok ni buat sy blushing jek

      Delete
  8. untunglah header org buatkan. kite buat sndiri jek.huk3:-s

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,,kite pon ada yg buatkan tau..tpi tak bape menjadi lah kan..kui kui ^_^

      Delete
  9. Waaaaa! Bestlaa ada header baruuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa,,jugak..hehehhe..nti nak wt segmen..sapa menang die dpy header..hehehe^_^

      Delete
  10. tq to onie senseii sebab terlalu banyak marketing yang lu buat...ha...ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..ni die abam bob..datam pom die...kui kui ^_@

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...