Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Friday, 18 May 2012

PONDOK PUTIH BLOG

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hahaha,,sukenye..nak tau sebab apa??..sebab nak join segmen..korang nak join tak??..alaa jom la..^_^
aku bersemangat sikit nak join ni coz terharu dgn gaya penulisan yang telah di coretkan oleh cik ardini izzati usahawan mude nie..pndi cik dinie nie menulis kan hingga membuatkan aku bersemangat nak join segmen ni..hehe

lagipun,,owner yg buat segmen tuh usia blog die  lebih kurang usia blog aku nie jek..hehehe..so,aku mestilah support sesama newbie kan..hehehe,,hiduup newbie...kalau korang nak join jugak,,korang klik kat banner di bawah ni ye...

korang klik sini ye ^_^

nak cerita laa serba sedikit pasal blog pondok putih kan..hehehe..padahal aku sebenarnya tak lah tau sangat pown pasal blog pondok putih nie..tpi takpe,,itu bukan penghalangnye kan...so,,kalau korang tengok blog pondok putih nie,,blog die simple jek macam blog aku nie,takde la dipenuhi dengan widget2 kan,,maybe sebab owner die belom mendapat idea yg sesuai kowt nak meng'renovate blog die tuh,,hehehe..selain tuh blog pondok putih nie ada la jugak sharekan info2 yg membolehkan kite2 nie menambah nilai ilmu yg sedia ada tuh,,hehe..apa-apa pun,,aku harap owner blog pondok putih n akan terus bersamangat and berkarya dalam dunia blog nie..all da best untuk kak pondok putih..^_^

P/S : all da best jugak untuk diri sendiri ang blogger2 lain..@_@..chayok-chayok


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

10 comments:

  1. jenuh aku nk pham weh..aku kan lmbt pikap skit..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ko ni la..tukar windows tau..huhu,,sy hny bergurau ye awaaaakk^_^

      Delete
  2. sedap plak nama blog ni..pondok putih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kt rumah ada pondok minum teh tak akak..kalau ada namakan die pondok putih ye..^_^

      Delete
  3. wahh segmen Lucky Draw eh ni?? gud luck tau sensei..hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..lucky ker??..thanks ye cik anamizu..^_^

      Delete
  4. dari segmen yang sama..cantik header baru awak..jemput lah baca entry segmen saye..hahahahaha

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaiklah,,hahaha..satg aku baca..hang punye entry pnjang sgt..kne anik feel,,,kah kah

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...