Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 16 May 2012

BIODATA CONTEST BY NURRA

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)
 
ak nk join segmen ni...lalalala.boleh dpt anugerah peng'join segmen paling aktif nie..kui-kui ^_^
kena buat biodata lah pulak..hoho..da lama tak buat biodata ni,,terasa macam kenangan masa lalau menggamit kembali jek,,hehehe,,


nama diberi,mohamad shazni..umoq duapulohpat..tempat menginap petaling jaya..malaysia tanah tumpah airku,,aku bukan dri seberang tau..sangat suke bermain bola sepak,futsal n game..sekarang ni tgh seronok dok berpraktikal kt ANGAKASA..ada empat org adik-beradik,,ini lah serba sedikit mengenai diri aku..nak lebih lanjut,,sila berkenalan ye..hehe.^_^


menutup aurat itu indah kerana bagi saya aurat itu adalah sebahagian daripada maruah yang harus dipelihara oleh setiap umat islam.Adalah menjadi keutamaan bagi kita semua untuk menutup dan menjaga aurat kita...selain itu,dengan memelihara aurat, kita mampu untuk mengelak daripada kejadian tak diingini seperti zina..ini adalah kerana,sebahagian daripada faktor utama jenayah rogol terjadi disebabkan oleh sikap golongan kini yang terlalu mngikuti perkembangan fesyen sehingga mendedahkan aurat..Tutup dan peliharalah aurat kita sebelum terlambat..^_^

aku nak tag beberapa ketoi org geng aku ini,,hehehe..=)


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

11 comments:

  1. awat tak habaq yang mun kena tag ?
    hehe . kalau tag , kai tahu taw . :)
    nice bg yaw :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sorry..jom join ye cik mun^_^

      Delete
  2. amboi,beberapa ketoi disitu nampaknya ;p

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama...jemput terjah..hehehe :)

    http://shud91.blogspot.com/2012/05/biodata-contest-by-nurra.html

    ReplyDelete
  4. hewhew. mekasihhh tag. tp x sempat la nk join2 segmen skang ni.. tengok la blog kite tu pon dh lama tak terhupdate. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok..mybe next time la pulak kn kn

      Delete
  5. dh tua ang naa MOHAMAD SHAZNI..ha9

    ReplyDelete
    Replies
    1. haish..mana ada tua,,sedang elok ja tuh,,^_^

      Delete
  6. panjang tul slogan dia..apa pun gud luck..menang share hadiah taw
    hehe

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...