Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Monday, 21 May 2012

SEGMEN 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

jom kita bersegmen lagi ye kawan2...jom la ye..hehehe..kalau nak join tuh korang klik kat banner di bawah untuk maklumat lanjut ye..^__^


klik banner nie ye

namaku mohamad shazni..kini sedang berpraktikum ANGKASA..dan akan tamat berpraktikum pada hujung bulan ini..ANGKASA adalah angakatan koperasi kebangsaan malaysia...harap2 lepas nie dapat lah sambung kerja kat ANGKASA nie..doakan aku ye..^_^

tak seronok pulak kalau tak tag orang kan..so.aku tag la seketoi mamat ni..


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

11 comments:

  1. hai shazni... thank you sebab sudi join segmen Myza... jangan lupa utk jadi follower Myza kalau belum follow lagi untuk senang tahu perkembangan semasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye myz..sudah lama follow anda,,kui kui..^___^

      Delete
  2. selamat bersegmen. dtg sini :) dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  3. senarai link dah keluar , selamat berblogwalking friends :)

    link peserta ---> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-blogwalking-sambil.html

    ReplyDelete
  4. hai visit dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  5. datang BW dari segmen yang sama... AYIES ZAIMA dah follow sini ^^

    jom singgah dan follow sini :

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  6. slmt berkenalan.drpd segmen y sme... follow n bw sini :) dtg sini semula ok,, :) ----> sitabuancomot.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah sini dri segmen same:)jom ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html thanx:)

    ReplyDelete
  8. BW di sini...dr segmen yg sama.jom visit sini gak >>>http://ellychris.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...