Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Saturday, 12 May 2012

bukan niatku..cuma ini pintaku..

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

haish,,campur tolak bahagi darab,,,, hari nie da masok hari ke-5 da penantianku...kenapa aku still tak boley nak kawal perasaan aku nie??...da macam2 usaha aku cube...tiap2 hari aku aku akan bertanya kepada kawanku ...apakah perkabaran kau di sana???..bilakah ku mampu untuk memilikimu...hurmm

apakah aku yang tidak mampu untuk bersabar?? ..aku inginkan dirimu,datang dan temui aku,,!!

awak,,saya jnji saya akan jaga awak baik-baik...walaupun saya masih baru,,saya akan belajar untuk menjadi yang terbaik..maafkan saya andai saya kekok..meskipun sebelum ni saya pernah keliru dalam membuat pilihan..tapi itu tidak bermakna saya tidak menyukai awak...

saya bersedia menerima awak seadanya..meskipun saya agak ketinggalan berbanding orang lain,itu tidak menjadi batu penghalang buat saya..dan ianya juga tidak melemahkan saya..saya akan tetap berusaha untuk memiliki awak..

saya sedih,,,,,hurmmm...saya selalu tatap gambar awak..saya juga akan kongsikan untuk teman2 saya di sini,,harap teman doakan kami mampu untuk bersama ya...

inilah gambar awak..buat tatapan teman-teman..hehehe..=)
awak = canon 1100d
hahaha,,mungkinkah aku akan memilikinya...ta sabar dah nie...bajet da cukup da nie..hahaha,,kepada bob sila percepatkan urusan pembelian ye...n jangan lupe sila pastikan ianya dalam kondisi yg baik ye...korang tau,bob ckp harganya hanya RM 900..percayakah anda..hhahaha..ni harga member2 tau..sila jeles okeyh..lalalala~~


pesaing awak = 550d

next time aku terjah kau pulak ye....maaf ye,bajet lari.hehehehe

ok lah,kepada kengkawan yg dah progol dlm bidang ni..sila beri saya tunjuk ajar ye..saya agak ketinggalan..hahaha...aku tau korang semua orang baik2 kan..so make sure korang tolang aku k..lalala~~
P/S: jom kite panjat broga kawan2, hehehe


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

22 comments:

  1. hohoho. ceit~ hingatkn mende. beli 2. pesaing tu kasi sy .ahahah:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boley..awk nak awk bli sendri..hahahah

      Delete
  2. ciss....ingt kan la apa la tadi....pape jek :P

    ReplyDelete
  3. waaaa... nak panjat broga jangan lupa ajak. lalala

    ReplyDelete
  4. harap awk bersabar ok ,.. haha. ingatkan apa lah td. :) kelakar lah

    ReplyDelete
  5. Aku ada satu. Melekat dekat HP aku. 2.0 megapixel jaa. Gambar sharp. Boleh edit dekat photoshop apa jadah tuu. Nak beli? Harga RMxx.xx jaa. Kekekeke. :D

    Actually, latest punya aku tak reti sangat nak guna walaupun senang. Aku ada satu kat rumah. Dah bertahun tak guna sebab rosak. Nak betulkan susah sebab DSLR jenis lama. Jenis guna filem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lah ....sy tak nak beli..hehehe,,,filem lagi tuh...hoho..sy buken bintang filemm...hehehe

      Delete
  6. wuuuiiiihhh jadi pengeeeennnn punyaaa nih hehehe

    ReplyDelete
  7. sabor je la~ tajuk bukan men sedey ;) hahaha ;) lawak je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tajuk memainkan peranan..hehe

      Delete
  8. ingatkan awekk mana,padahal.tu jee pon.alahai.

    ReplyDelete
  9. sorry la geng....mungkin minggu depan tercapai la keinginan tu...

    ReplyDelete
  10. wahh, harga member RM900 jee.. memang kena jelezz laa.. fiza beli pun tak dapat harga tuu.. memang jauh beza.. intro bukan kemain lagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tapi still ta dapat lagi ni..bak pinjam kemera awk dulu lah..boley kan..;)

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...