Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 16 May 2012

Segmen Exchange Bloglist "Blogger Apakah?"

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hah..aku tengah ghajinn sesangat ni..segmen ke-2 untuk hari ini..nieh member baik aku lak yg buat...soo, korang mesti join okeyh!!..hehehe,,gurau jek..nak join kew tak itu hak korang k..^_^

sapa yg nak joib boleh la menekan tubi banner di atas ye


so syarat yang dikenakan pown tadelah sekejam yg korang sangka okeyh,,sume syarat2 kat bawah tuh ak copy n edit sikit dri blog tuan segmen okeyh :-
wajib :: 
  1. buat satu enrty betajuk : Segmen Exchange Bloglist "Blogger Apakah?"
  2. follower blog nih..kalau belum follow paham-paham lah ye
  3. member group Blogger Apakah?..kalau belum boleh lah ask to join..
  4. masukkan blog nih dalam bloglist hangpa selama sebulan (sehingga 21/6/2012)..lepas sebulan boleh buang kalau mau, kalau tak mau lagi bagus =)
  5. tampal banner/header yg kat atas tu dalam entry hangpa dan linkkan ke entry nih
  6. post kan link entry segmen nih ke ruangan komen
sunat :: 
  1. tag kengkawan yang lain tak kisah berapa ketul pon..
  2. like fanpage kat sidebar kanan nih
  3. keep in touch dengan geng "Blogger Apakah?" depa sempoi baq hang..serius =)
 kalau korang nak lebih jelas pasal syarat yang dikemukan oleh tuan empunya segmen tuh..korang p lah sndri melawat blog beliau ye..hehehhe...so,apa tunggu lagi..jadi untuk itu,,aku tag la kt beberapa ketoi org nie..=)


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

16 comments:

  1. thanks bro..senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..okeyh2..terasa macam kite berjauhan jek kan..^_^

      Delete
  2. salam..dari segmen yang sama ...jemput singh..hahaha :D
    http://shud91.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  3. SALAM. SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA...JOM SINGGAH BLOG SY. DONE FOLLOW U ''
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm..hehehe..ok2 thanks ye..i'll

      Delete
    2. sorry,,blog awk is not found lah..link slh kowt..-_-

      Delete
  4. salam..fiza datang dari segmen yang sama.. jemput singgah.. ^_^

    http://fizadiaryyy.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm..heheh..terima kasih atas kunjungan anda..^_^

      Delete
  5. dtg dr segmen yg sama:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekew..wah..thanks ye..awk memang baik sgt..-_-

      Delete
  6. Replies
    1. thanks bobo..ta nak join kew..hehehe&^_^

      Delete
  7. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  8. salam, hai selamat berkenalan, dtg dr segmen yg sama (:

    http://thebubblystories.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  9. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html#comments

    SY BG LINK BARU KE BLOG SY ^_^" KALAU XLEH MASUK JG XTAHU LE HUHU..SALAM KENAL

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...