Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Friday, 20 April 2012

"Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin"

assalamualikum...kepada sahabat-sahabat blogger semua..harap2 korang dalam keadaan sihat selalu hendaknya.=)


adakah aku kekeringn idea?? mungkin jugak lah,,,coz 2,3 hari ni aku asyik pening kepala jep..knp eh..mybe sebab berjaga malam kowt(tengok bola)..korang ta tengok kew..rugi woo~~

abaikan pasal bola tuh k..apa kata kalau korang join this segment..jom la..hehehe...apa?? tak tau mcm mana nk join....ok2..korang nmpk tak pic gadis comwy kt bwah tuh..hah korang kli jep..senangkan..so sama2 lah kite memeriahkannya..=)

KLIK kat pic si comel tuh..=)

P/S: kalau dah join tuh,doa2 la korang menang k..tpi jgn luppe tok amik pendekatan positif sama,andai korang kalah...mungkin ada hikmah di sebalik kekalahan tuh..ok..selamat mencube....tatatititutu..=)



terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

6 comments:

  1. @coklat susu; thanks sesangat...tak join kew =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pun~~ hihi t law join org tu xmerasa pulak lomo tuh...hihihi

      Delete
    2. hahaha..alala..kalau awk menang kite share la..=P

      Delete
  2. ahahaha..thanks la bro takuya..=)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...