Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Friday, 20 April 2012

CONTEST : I LOVE MY FRIENDS



assalamualaikum..kepada sahabat2 blogger yang hebat2 belaka,,semoga sihat2 selalu hendaknya ok...


tarik nafas,tenangkan fikiran..dah ke belom??...dah ye,ok baguih......so apa kata kalau korang2 baca n lhat entry ni....1...2...3.mule....hehe....sebenarny aku just nk invite korang join segmen jep ,,lau nak tau lebih detail korang klik kt pic jejaka tampan kat bawah tuh ok.....tapi,sambil2 aku nk share sikit story yang bertajuk,,,, kisah aku dan kawan aku..tajuk pown da gempak kn..heheh,(aku gurau jep ok)..hehehe





2 lwn 7..ini tidak adil..=)

ok baiklah..nak aku cite tak pasal pic ni??..nak, ok baguih..sila tenung pic kat atas ni selama 5 saat...5 saat ok,tak lebey tak kurang..hehehe..so,apa yang korang nmpak??..hensem kan mamat baju hitam 2 orang tuh..(sekali terangkat bakul sndri daa)..hehehe..so iitulah aku n mk syahir bersama dgn.....??(cer teka cer teka).....kiteorang masa tu bersama dengan kanak2 di sebuah kg asli yg terletak di Grik Perak...mesti korg tak penah pegi kn..jeles a tuh..hehe...aku n syahir adalah antara pemain bola yg berbakat di tmpt pengajian aku..betol tak tipu,,,(heheh,,sekali lagi aku bergurau)..

so,persahabatn antr aku n syahir nie da berusia 4 tahun la..aku mula kenal die start masa aku menyumbang eh2,menyambung pengajian di institut pengajian..(apa aku tulis daa)..hehe..banyak jugak la kenangan kiteorang ni..(jiwang la pulak)..aku sonok gilew kawan ngan die..(betol tak tipu), die ni seorang yg tegas..berprinsip..serta merupakan seorang manja..hahaha..yang manja tuh aku tipu ok..syahir nie da banyak tolng ak..lau bab komputer mang aku sellu sgt la tny die kn..al-maklum la,aku ni kurang celik IT sikit..bukan tu jep,banyak lagi la..tapi biarlah rahsia..hahaha..

so,ini lah serba sedikit kisah aku dan kawan aku..jap2,mesti korang nak tau result perlawanan dalam pic tuh kan...result nye adalah,,kiteorang tarik diri beberapa minit kemudian..sebab pihak penganjur tidak adil..membenarkan pihak lawan bermain dengan kuantiti player yg berlebey sudah..ini tidak adil tidak adil bagiku~~hehehe..k lah..tatatitutu

P/S : pilih lah kawan yg menerima anda seikhlasnya sebagai kawan die....


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

15 comments:

  1. Nice entry ! tq for following me ~

    Indahnya p'sabahatan itu jika diiringi dengan keikhlasan ~ :)

    Goodluck and keepintouch always!

    ReplyDelete
  2. @cik farhana sgt setuju dgn pndpt anda,hehehe....=)

    ReplyDelete
  3. @aqma w'slm...wc..nice segmen ok..=)

    ReplyDelete
  4. dengan budak2x pun nk mengalah..
    hehehe..nice entry yer...

    ReplyDelete
  5. ahahaha...sbb mengalah lah tu yg kteorang tarik diri..ahahaha =)

    ReplyDelete
  6. hahaha, ape la ngalah ngan budak2. :D

    ReplyDelete
  7. haha..dorg ramai tau..itu bawu yg ada lam camera..tak termasuk yg kat tepi lag..ahahha..=)

    ReplyDelete
  8. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

    hye dr blog yg sme..jmput dtg polo me k.. ;) kwn itu indah kan... ;)

    ReplyDelete
  9. Waalaikmslm ... Hana menylm smbl mnm air...BW n follow
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html jmptlh ke blog hana

    ReplyDelete
  10. blog anda diterjah
    done follow u !

    hebat kwn2 awak..^^

    jemput singgah, follow skali..tq
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

    ReplyDelete
  11. good luck awak...

    http://keilawrites.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...