Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Thursday, 19 April 2012

SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWER DAN TRAFIK BLOG



assalamualaikum..kepada sahabat-sahabat blogger semua..harap2 korang dalam keadaan sihat2 selalu hendaknya..=)


best kn jadi blogger..(ramai jep yg setuju)heheheh..so entry kali nie,khas buat korang semua tok meng'joinkn diri dalam segmen(sperti yg tertera di tajuk)...apa..tak nak join..ish3..rugi wooo~~..tak nak sudah..bagi mereka2 yg nak meng'joinkan diri tuh just klik kt banner bwh nie eh,,nmpk tak..tak nmpk kew??..nampak beno menipunye (cbe bace gune nada usop wilcha)... 



KLIK lah


dah tade apa nk ckp..so jom lah kite memeriahkan lagi segmen ni..so klau korang tuh tetibe jep jadi terlebey rajin,aku cadangkan korang tag la member yg lain okeyh =).

P/S : kalau rasa kite masih newbie..hah.elok sgtlah kalau anda meng'joinkn diri...ini bukan paksaan....tatatititutu


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

24 comments:

  1. kyla..hehe..join lah ye..tpi awk da pemes..emmm,takpe2,bio lagi pemes kn...join jgn tak join okeyh..=)

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama. singgah sini

    ReplyDelete
  3. singgah sini melawat rakan se'segmen.happy blogging frenz :)

    ReplyDelete
  4. @Lynn..thanks ye..singgah la selalu..=)

    ReplyDelete
  5. @fahr...hehhe..rjin dtg melawat eh...baguih2 dtg selalu ye..=)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama! bak promote gak :P

    http://sherlylily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama..:)


    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sma http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama...salam kenal & follow..

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  10. jln2 ke sini dari segmen yg sama
    hope have a great day :D

    ReplyDelete
  11. salam kenal..singgah dari segmen yang sama.. i dah follow u ,jangan lupa follow me back :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama . Follow balik :)

    http://ahmoianm.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  13. join juga bang http://z0n3-11.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-trafik-dan.html ditunggu follbacknya

    ReplyDelete
  14. join >>>>http://lensakatop.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  15. Blogwalking sini! ♛ Mr.MsD ♂ ║ dari segmen yang sama , jemput singgah yer nanti . ║...

    ✓│Click Sini

    ReplyDelete
  16. dari segmen sama :) salam perkenalan !!

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama..tq jenguk blog suzy..suzy follow back..>_<

    ReplyDelete
  19. follow yr blog back bro... thanks :)

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yg sama..

    dh follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...