Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 23 May 2012

~WORDLESS WEDNESDAY~

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

apa kata kalau korang lak yg cube..kui kui..^__^









sgt rajin beliau nie kan..nama die ni Liu Bolin...die nie master of camouflage,,alaa,lebih kurang macam teknik penyamaran ler...tujuan die buat semua nie adalah untuk menggambarkan kekayaan budaya dan sejarah negeri cina...pelik2 jek die nie kan..kat malaysia ada kew org macam die nie eh??..kui kui..^__^


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

46 comments:

  1. smart kot ! :D
    suruh orang tu duduk dalam blog mun laa . hehe

    ReplyDelete
  2. la org!! jnuh aku tgk..ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..hang p buak speak laa jugak..^__^

      Delete
  3. hhaha orang eh .. lut sinar haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bahaya org ni..tau2 ada2 lam umah..haha:P

      Delete
  4. perhhh..smart kot..sekali tgk x perasan dua kali tgk bwwu perasan..haha..

    ReplyDelete
  5. bila dah ramai sgt manusia kat satu2 tpt tu mcm ni lah jadinya..tp kreatifkan, sekurang2 nya dpt harumkan nama negara dia kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe kak...die nie kalau duduk kat malaysia mesti da dpt anugerah datok..hahaha^__^

      Delete
  6. hebat... tahap macam halimunan.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. aku lukis org lidi pon senget, nikan plak cenggini

      Delete
    2. hahaha...meh sini bia aku yg lukis..kui kui=)

      Delete
  8. eh . Mula-mula td tak perasan ouhh .. haha . kreatif !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,sama la kita..mule2 tgk tdi pown tak perasan,,lagi2 pulak pic kt hutan tuh..^__^

      Delete
  9. Aku ingat nk buat gini la dtg kije esok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..aku setuju..jom kite buat sesama ye..

      Delete
  10. ingtkan knpe laa gmbr 2 pelik smcm..
    wpenye ade org..hahah~ so weird laahh org itu..hee
    xdek ase nye kt malaysia..hoho :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sekali pndang memang ta perasan tau..kui kui=)

      Delete
  11. terer nya dia buat penyamaran macam tu! nampak real gila! ish3... hebat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terer kan..tpi macam memenatkan jek..=)

      Delete
  12. haha. gila sanggup kaler2 badan. tp hebat kott.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..bape lama nk kena berdiri tuh..hehehe

      Delete
  13. baru perasan ade org bila baca yang bawah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee..ni mesti tgk sekali imbas jek kan..hehehe;P

      Delete
  14. Replies
    1. tu ler pasainye...dape lame la dia spendtime untuk siap mengecat bdn die tuh kan,,

      Delete
  15. wauu , ingat senang ka nak buat tuh .. haha

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. tahu takpa...ni memang kerja die..hehe=)

      Delete
  17. dahsyatnyer..
    tapi bagus..sungguh rajin dia kan

    done follow kamu
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  18. Perghh, mula-mula tak perasan pun .. Lepas tu dok blur sorang-sorang. Bila ushar dekat-dekat sampai nak masuk dalam skrin baru lahh nampak. Hahaha. Terbaik lahh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...terbaiklah..penoh penghayatan anda melihatnya ye..hehehe..thanks^__^

      Delete
  19. Replies
    1. hehe,,eh,sis la,,hye sis...sis ta nak try kew berkelakuan sedemikian..=)

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...