Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Thursday, 24 May 2012

'Natural Beauty Contest II - Abg Stalker'


Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hahaha..aku di tag lagi..tenkiu diucapkan kepada adik comey yg bakal menjadi usahawan terkenal suatu hari nanti insyaAllah iaitu cik dinie kita....hehehe,,sila bgi sy harga special ye cik dinie,,kui kui...sooo,,moh kite meng'joinkan diri ye kengkawan..untuk maklumat lanjut..sila klik banner cute di bawah,,hehehe..^__^

klik banner ini ye
disebabkan aku perlu memenuhi syarat yang ditetapkan oleh pihak penganjur...khas buat tatapan korang semua aku akan sertakan gambar cute aku..errr..cute ker???..hahaha...pedulikkan..nak tgk tak nie..ha kalau nak tgk kena ckp aku cute dulu okeyh kengkawan semua..huhu.aku melawak jek tau,,don't take it serious okeyh...^__^




termenuglah sangat beliau ni kan,,hehehe,,ni mesti berangan nak menang ler tuh,,hahaha,,kesian kau onie,,kau igt buat muke gitu boleyh menang ler,,hahahha,,bergurau terhadap diri sendiri..korang pown try la jugak bergurau terhadap diri sendiri ye,,best or tak,tuh aku tak tau,,kalau nak tau jugak,,, korang try lah ye,hehe..,^__^

so dengan ini,,aku nak tag beberapa ketoi geng akulah kan,,;-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

17 comments:

  1. wahhhh abam onie... >_<
    aku xsiap lgi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..aku pown baru jek buat nie..hehehe..kompem klh la kalau gini kan..=,='

      Delete
  2. wah2..menung jauh abam onie ni..haha
    cumil la,... ;)
    btw good luck ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. sorry,,komen yg dipadam tuh typo pulop..thanks ye..cik sue lgi comel ler,,hehehe^__^

      Delete
  3. Hahhaa. Geng geng natural beauty la nih? Hahaha. Moga moga menang k !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kena perli doh..hehehe,,btw thanks ye..^__^

      Delete
  4. Haha. Bravo laa onie! Handsomenyooo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,,hensem celah manonyooo,,hahaha=)

      Delete
  5. Salam..

    cam termenung smbil tgk list hntrn kawen beribu riban jep, ahahahaah.

    #gud luck ya syaz.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm..hehehe..pening mana nk cri duit tuh..kui kui

      Delete
  6. aceyh..tute muka 2..heee
    btw.goodluck :D hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa..tute ler sgt..muke bermasalah tuh,,hehe

      Delete
  7. gudluck beb. hope natural beauty tu bwk tuah. mng hadiah kite share ye.haha >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,memang terbaiklah..nti kite share,,=)

      Delete
  8. Muke innocent . HEHEHE . Peace V :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...