Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Thursday, 3 May 2012

"Segmen : Bloglist Mei CBB#1" (WAJIB)

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

sila menekan gambar ini untuk maklumat lanjut


mood: rajin join segmen
semenjak aku ber'out stesen nie...masa sangat mencemburui aku..idea mencurah2 dalam pale hotak aku nie..tapi cume aku kekurangan masa jep tok mencurahkan balik idea tuh kedalam blog cantik aku nie.. so di sebabkan itu,, aku just sempat join segmen jep..hehe..aku gurau jek la..haha..aku memang teruja sebenarnye nk join segmen ni..sebab,,err ada la seorang manusia itu sgt rajin die menge'tag' aku...btw,,thanks la kt die tuh eh..=)

so..jom lah join,,senang jep nie.. 


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

6 comments:

  1. wuwuwuw T_T terharu.hope dpt tambah readers dlm belog ni yek :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..takmo takmo nangis ye..ahaha=)

      Delete
    2. wuwuwu..saye join jugak lah..

      Delete
  2. Terima Kasih Kawan kerana join
    tinggal jejak kt cni.-_______-

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog sy ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-mei-cbb1.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah bw dri segmen same..meh2 pegi belog saya kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-bloglist-mei-cbb1.html thanx:)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...