Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Thursday, 17 May 2012

“Random Giveaway by Yana”

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

err..aku rajin kew???..emmm,maybe lah..hahaha..mesti korang tertanya2 kenapa kan..nak tau sebab apa??..sebab aku nak join GA la pulak,,hehehe,,so,,takkan korang nak tgk jek aku join kan,,hah,moh ler kite sesama memeriahkan lagi GA ni..mudah jek,,syarat2 die pun takdelah yg macam korang sangkakan tuh..kalau korang berminat ,,klik kat banner cantik kat bawah ni ye,,^_^

klik di sini ye...^_^




korang tau,,hadiah manyak woo~~rugi tak join..tapi janganlah korang terlalu mengharap akan kemenangan itu..think +ve,walaupon korang kalah k...kerana sebuah perkenalan n persahabatan itu bukan di nilai pada hadiahnye okeyh,,^_^
so macam biasa la,,aku mesti nak tag beberapa ketoi geng aku ni..hahaha :_
mk syahir kacak
takiya oceto bukan nama sebenar
anis amirahani dak tecik
izdihar si penglipur lara
ardini jutawan tudung
liyana duta tudung cuisine
a'iyn raidah gadis chumel


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

8 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..thanks..awk pun jomlah join ye..heheh

      Delete
  2. Jutawan tudung?? Hahahaha.
    Jutawan malaslaaa nak join GA. Haha. Nanti k kalau sempat. Busy ngn tudung ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...nti da kayo jgn lupe pakcik ye^_^

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...