Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Sunday, 27 May 2012

usaha lagi ye..^__^

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hye korang..sudah hampir dua hari kita berpisah ye,,wuu~~ wuu~~..rindu korang sgt2..harap korang juga turut merasai begitu..hehehe..macam lah aku ni penting sgt jek kan....okeyh abaikan bab kerinduan tuh ok..sooo,korang macam mana...semua pasti sihat2 belaka nie kan..hah,,ada yg da bertambah gebu da ye..baguih,,hopefully korang semua dalam keadaan sihat2 selalu ye..kalau ada yg sakit2 tuh p klinik amik ubat naa..

okeyh la..ni nak cite sikit ler pasal karnival futsal yg aku join tuh kan..aku menang ker??..hehehe,,pasti ramai yg tertnya2 nie..kononnye lah kan..hehe...panjangy ceritanye kalau korang nak tau..cer korang ckp ramai2 "PENDEKKAN"...hahha..so aku pendekkan cerita ye..




pagi tadi..bukan main awal lagi aku bagon..awal sgt tau,,pukul 11.59AM..eh..gurau jek la,,aku bgon pg la,,sebab kol tujuh lebih tuh aku da berciap2 nak pegi main futsal..game start pukul 9...tapi biasalah,,jnji melayu..aku tercangak lah kt padang futsal tuh sampi pukul 10 lebih,,baru la start game,,

so,,geng aku kena main perlawanan ke-3..berdobar-dobar rasonyo..tuup tupp..aku dgr pengnjur panggil nama team aku untuk masuk ke padang...dgn semangat waja yg tak berapa nak waja tuh,aku melangkah masuk ke gelanggang..sorakan dan tepukan gemuruh kerdengaran..aku dgr peminat memanggil nama aku..aku pun melambai kepada mereka..mereka menjerit lagi memanggil nama aku..aku mula rasa seperti seorang bintang yg bakal menyerlah tak lama lagi.....tiba-tiba!!!kedengaran suara sangat tidak asing bagi aku.... lalu suara itu meluru masok ke dalam telinga aku sambil membawa mesej yg berbunyi"ONIE,SILA BERHENTI BERANGAN,GAME DA NAK START NIE"...err..apa??itu semua hanya mimpi??..hehehhehe..jgn maroh ye kengkawan..da lama tak bergurau dgn deme-deme nie..^_^

sebenarnye team aku just layak sampai suku akhir jek tdi,,walaupun kami johan kumpulan,,tapi rezeki lebih memihak kepada pihak lain..wuu~wuu~sedih jugak lah kan..jauh woo,balik dri kl semata2 nak menang jek..tapi takpelah,,kiteorang tdi pown bukan dibarisi oleh pemain utama...adalah bakat2 baru yg juga merangkap adik2 kepada aku nie berusaha bersama2 aku tdi..aku puji semangat yg dieorang tunjukkan,,even kiteorng just smpi suku akhir,,

aku rasa,,tak mustahil lepas ni kalau aku balik kg..mesti da rmi lagi bakat2 baru yg muncul..so,pesanan buat2 bakat baru tuh,,abg onie cute harap korang akan berusaha lebih gigih lgi ye..lepas nie kite pulop yg jdi johan ye..alololo...

sory ye kengkawan,,aku tak sempat nak bergambar bagai tadi..cuaca sgt panas..tapi pic masa kejohanan tuh ada la sikit..nak tgk tak???..nak letew,,hehe

nmpk tak org men futsal??

yg bju oren tuh,,sgt hensem oranye tauu..
sekian dulu lah ye..ada bnyk lagi nak cite pasni..nantikan ye kemunculan cerita2 itu..^__^
too mk syahir maap ye..hamper takdop..hehehe..

-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

20 comments:

  1. #sorry ye kengkaan# :P
    Tahniah menang johan kumpulan . Next time pulun lgi tau2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..typo pulop..hehhe..johan kumpulan tak dpt hadiah pown..kui kui

      Delete
  2. xpe la abg onie cute.x da rezeki,mgkin rezeki next time kot..tp nak say taniah la jgk sbb mnang johan kumpulan kn.hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..betei sgt lah tu kan..thank la ye

      Delete
  3. nice..xp len kali leh cube lg..
    yg penting enj0y..
    kalah menang adat permainan kn.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..tahu takpe..memang enjoy pown tdi..kui kui..

      Delete
  4. Hebak ah mung x sampai final. haha. ape2 pon tingkatkan usaha kurgkan berangan.hahaha

    btww, meh weh jenguk entry yg ni ade org mengata pasal anda->>

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/mental-puji-mengutuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tingkt kt usaha kurangkan kontrolbesi kan..wah ada entry lagi tuh..tenkiu ler ye..=)

      Delete
  5. okeh dah tu sampai suku akhir...usaha lagi, pastikan korang juara.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks ye kak..memang kena berusaha lagi pown nie..hoho=)

      Delete
  6. Hahaha. Tahu mesti sikit lagi nak menang kan? Nice try. Lain kali mesti menang punyaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho..perli ko..hahha..penat nie..meh ler turut urut2kan ker..upppsss,,ehhe^__^

      Delete
  7. Wahh tahniah laa, onie. Hebakk retiss kita ni. Pemain futsal ternama ye. Johan kumpulan ttakde hamper ke? Ingatkan nak mintak cekedis satu pack.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dop ternama pom la..nok cekedis eh..nti kite blnje awop ye..hehehe ^__^

      Delete
  8. Memang hebat laa sampai suku akhir.. Bila lawan lagi? Jangan lupa calling2 cek.. Cek boleh p bagi semangat.. kuikui.. ^_^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..memang terbaik lah..nti ada game ceq calling naa..kui kui

      Delete
  9. tahniah lah abam onie! kalah mng tu xpnting janji puas...! abam onie kan hebat main futsal...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mekasih ye..sy ta pndi la bermain futsal nie..sbb tuh klh,,hahah

      Delete
  10. Tahniah menang johan kumpulan. Takpe, lain kali cuba lagi ^_^

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...