Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Tuesday, 29 May 2012

SEGMEN CIKMUN : komer tanya , cikmun jawab !

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hehehe..aku di tag..so apa lagi,,jomlah join,,segmen nie sapa yg buat???,,sila rujuk tajuk pasti korang tau sapa yg buat aokeyh..hehehe..kalau korang nak tau lebih lanjut,,korak klik la kat banner cute di bawah ini ye,,^__^

klik di sini ye.^_^

oklah,,aku nak memenuhi syarat yg telah ditetapkan oleh cikmun kite...nama blogku adalah seperti yg tertera thisissensei...sedapkan nama tuh,,hoho...so syarat yg seterusnye nie pown best jugak nie..sesi soal-menyoal..emm,apa aku nak tanya cik mun nie eh...

kenapa mun pilih untuk ber'blog?




terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

6 comments:

  1. sy dtg sini singgah dan follow awk.nt folow me ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye..nti sy dtg okeyh..don woryy^__^

      Delete
  2. Replies
    1. huhu..thanks ye..blog ku kian sunyi tanpa komen darimu..kui kui..;P

      Delete
  3. assalamualaikum .
    thanks sbb join . :)
    soalan tuu mun akan jawab dalam blog review . :D

    ReplyDelete
  4. wow... our blog actually name hampir sama.. "Sensei"..hehe

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...