Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Wednesday, 30 May 2012

oh besok..cepat betol rasanya..~~

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

kenapa besok???..bukan lusa...sebab besok la my last day berpraktikal kat ANGKASA...huh,,sedar tak sedar da nak masok 4 bulan aku berada di ANGKASA...bila macam nie,mulelah rasa nak mengimbau balik my 1st day berpraktikal kat ANGKASA tuh,,wuu~~

masa mule2 nak p praktikal tuh,,bukan main liat lagi...mengalahkan tanah liat...nasib baiklah aku tidak keseorangan,,aku ditemani oleh??mesti korang da tau sapa dia teman aku tuh kan..sapa lagi kalau bukan si abam katang mk syahir tuh..thanks la bro,,kalau sesorang aku berpraktikal kat ANGKASA tuh tak tau la mcm mana nak ckp kan..hehehe.segala jasa baik hang amatlah di hargai..

klik kat banner ye..ini lah blog abam katang tuh,,korang silalah terjah beramai-ramai ye..pasti anda akan rasa dihargai^__^

kembali kpd tajuk entry ye,,,,jujur ckp lah kan,,banyak pengalaman yang aku dapat kat ANGKASA nie....macam2 kerenah aku jumpa,,,baru lah aku dapat merasa suasana bekerja tuh macam mana kan..staff,pegawai2 n boss kat department aku tuh sume memang terbaiklah...dieorang memang tak kedekut untuk berkongsi ilmu dorang..cara kerja kat sini pown tade lah pressure sgt..dalam opis tuh kalau semua ada memang happening gile lah kan..jadi macam pasar borong pown ada gak..hehehe


masa mula2 masok angkasa ri tuh,,aku ngn syahir dok tercongok jek..sbb dieorang ta bgi tugasan lagi,,tapi bile aku dah start join projek padi jek,,terus melimpah ruah job untuk diselesaikan..siap outstation bagai..sampai sekarang pown still ada tugasan yg tak siap..hehehe..maap ye boss,,besok sy cube siapkan ye,,hehe

tapi!!!segala suke duke,pahit maung aku di ANGKASA akan berakhir esok..wuu~~sedey,,tak dapat la nk bekerja bersama-sama ngn dieorang lagi..pasti aku akan rindu kan saat itu,,wuu~..bilakah kita akan dapat bertemu lgi..disebabkan besok my last day,,boss besar dah jnji nak belanja aku n syahir,,,,baik kan boss aku,,hehehe,,harap besok masa lepak ngn boss tuh,,die offer la aku n syahir kerja kat ANGKASA nie,,korang jgn lupe doakan aku n syahir untuk ditawarkan bekerja di ANGKASA ye..sgt beruntung sekirnya perkara itu teerjadi,,sebab aku sendiri pown tak pasti lagi kemana hala tuju aku selepas nie..hurmm

nak pegi mana nie eh??


semoga segala urusan kalian juga dipermudahkan  n sentiasa mendapat keredhaan dariNya..^__^

-salahsilapharapdimaafin-


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

32 comments:

  1. owh..sungguh positif entry kau..aku nak bagi yang negative pulak..bhahahhaa

    niway thanks bro..wa terharu nih T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. terharu takpa,,tergaru jgn..hahaha..awat ang nk bgi yg -ve pulak nie..adei..terek betei..;P

      Delete
  2. Tahniah ler....
    semoga segala urusan onie dipermudahkan & sentiasa mendapat keredhaanNya . :)

    ReplyDelete
  3. tahniah sebab dah last ! lepas nie naik ANGKASA atas bumbung rumah mun pulak .ehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,mungkin itulah yg terbaik..hahaha..;P

      Delete
  4. gud luck. moge dpt keje kt situ.

    ReplyDelete
  5. good luck ye abam Onie & MKS ..hehe..
    semoga anda berdua di twrkn bkerja di ANGKASA,amin :)

    ReplyDelete
  6. Gudluck . InsyaAllah rezeki ada di mana2 sahaja :) Teruskan berusaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. betei tuh,,thanks ye...gudluck buat anda juga ye..=)

      Delete
  7. waaa. bestnya dh abes pektikal. nt keje buleyy la blanje geng2 blogger kan kan? hewhew :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,,,kalau dpat keje nti,,boley ler gathering geng blogger apakah kan kan kan..=)

      Delete
  8. hoho. untunglah dh nak abes praktikal die. koje jgn lupe siapkan before esok petang :P HAHA

    ReplyDelete
  9. Dah habis praktikal dah? Hmm lepas ni dah ready lah kiranya untuk betul betul kerja yer? Good luck bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho,,tahu takpa...btw thanks ye..^__^

      Delete
  10. ohh..ptotlah bro mk pon bt entry pasal last day. hem baguslah dah abis praktikal. susah dak? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..susah ler jugak kan..tapi takpe,,semua tuh pengalaman kan..=0

      Delete
  11. perghh. tak tahu nak komen apa, tapi nak komen jugakk. lalalala~

    tahniah dah abes praktikal. huhu ;D. sekian,terima kasih.

    ReplyDelete
  12. gudluck..anda dah lakukan yg terbaik jd tahniah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thaks bro...jom kita ketemu..dah nak balik kg nie..hehehe^__^

      Delete
  13. dtg... terjahhh.... ^_^ and good luckkk... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thanks coz sudi dtg ye..gud luck 4 u too..^__^

      Delete
  14. Tahniah onie. Jangan lah sedih tau tau. Goodluck lepasni :)

    ReplyDelete
  15. oh..last sudah.
    yg praktikal mmg last hr ni ke..cm akak.
    haha

    xnak sedih.pengalamannnn

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...