Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Tuesday, 8 May 2012

CONTEST KE-2 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader...yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

jom2..libatkan diri anda....kalau tak nak pown takpa..kerna ini bukan paksaan..hehehe...siap ada sijil ok..rugi lah kalau tak join..hehe..syarat2nya pown mudah n sonang jo...kalau nak join,,korang just klik banner tuh ye..jgn malu2 tau..=)


saya suka membaca kerana  amalan membaca mampu untuk menambahkan ilmu pengetahuan serta mengaktifkan minda dan membaca juga banyak memberi manfaat buat saya untuk dipraktikkan...

TAMMAT


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

12 comments:

  1. haha betul! ini bukan paksaan.....btw terima kasih bro sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyh2..wc..thanks jugak too u bro..4 this contest..sesamalah kite menjayakannya okeyh..hehe

      Delete
  2. wahh rajin..good luck yea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye akak..huhu..masih belom berkesempatan nak wt entry hehehe..=)

      Delete
  3. singgah kat sini

    dari contest yang sama . good luck :D


    dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  4. best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. hye..dtg dr segmen sama..done follow u..jom join sy punya konte pulak..ada hadiah menarik menanti anda!!
    http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

    ReplyDelete
  6. Dr segmen yg sama...
    Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...