Pages

si kacak & si cantik

cik mun blogger

Sunday, 29 April 2012

SAYANGILAH......

Assalamualaikum..kepada semua sahabat-sahabat blogger n reader-reader..yang di sana mahupun di sinun..harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat selalu hendaknya..=)

hai korang semua... rindu korang lah.....nasib baik tak bersawang lagi blog aku nie...dua hari tinggal rasa macam dah dua tahun jep..hehehe..aku semakin seronok dengan dunia blogging ni..aku tau korang pun turut merasainya bukan,,hehehe..kita serupa...

apakah ini tandanya aku dah jatuh hati??



 abaikan pasal cinta baru aku tuh ok...hehehehe..so.macam mana hari minggu korang??..minggu nie ak tade la pegi berkelah bersama teman2,sebab minggu nie aku balik kampung meluangkn masa bersama keluarga tercinta...sangat seronok ok(sambil nyanyi lagu oo balik kampung versi aku sendiri)..terasa sangat terubat kerinduan ini..

yang menambah kan keseronokan aku ialah aktiviti bermain futsal bersama belia sekampung..memang kalau sebut pasal futsal jep..nama aku memang tak terkecuali la untuk jadi wakil kg..hehehe..bukan sebab aku terer..tpi belia2 lain lagi tak terer dari aku,,sebab tuh aku selalu terpilih.ahaha...




selain bermain futsal..antra mende best yg lain aku selalu buat time balik kg ni adalah bermain badminton..korang tau apa itu badminton?? hehe..tapi kan, belia kg aku memang kurang sikit la nak bagi sambutan terhadap sukan badminton ni..aku pown tak tau kenapa..korang tau??..ah biarkan mereka dengan dunia mereka..yg penting aku mang seronok sgt bermain badminton nie...hehe..kebisaannya aku akan join geng2 veteren la kalau nak main badminton ni..dlm senarai player veteren tuh,ada la termasoklah bapak aku sekali...aku selalu menang tau,,yg ni pown bukan sebab aku terer,,tapi sebab.....jgn baca kuat2 eh..sebab....majoriti player2 veteren tuh dilanda masalah P.H.D (perut hala depan)..ahahha



kalau ikotkan banyak lagi aku nak cerita nie...tapi kerja membataskan aku..so takley la nak teruskan bercerita..nanti aku sambung lagi ye,,siap dengan share pic original aku tengah bersukan lagi..papepown,,entry ni khas buat mengubat kerinduan aku terhadap blog aku nie n terhadap korang2 semua...hehehe...tatatititutu

P/S: sayangilah blog anda


terima kasih, coz u all sudi membaca n merterjah entry saya,like kalau suke

14 comments:

  1. jom arr lawan kalo brani!!!ahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..bawak mari la..ajak reramai sikit

      Delete
  2. haha . PHD pon ade je yang hebat..sy pon leh kalah ngan PHD .kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..anda perlukan usaha yg lebey..=)

      Delete
  3. PHD ? haha. sy PSW ( perut slim world ) ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboih..ada lagi shortform die eh..=)

      Delete
  4. Hari minggu nih x buat ape2 pun... boring gler. Untungler blik kampung~

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..lor knp mcm tuh..rancanglah hari munggu anda,,heheheh =)

      Delete
  5. hoho.baguslah bersukan.sihat & kuat(lah sgt) jgn jd mcm mk syahir tu memerap dlm bilik. konon nk jd ank dara. haha:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mk pown sihat la..kami selalu tagteam tau main badminton...=)

      Delete
  6. tak baik membuka aib orang..sudahlah -_-'

    ReplyDelete
  7. PHD pon buleyy. kahkah. banyak betei istilah PHD nih kan kan :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyakh?? sila rungkaikan satu persatu ye,,=)

      Delete

terima kasih atas segala jasa baik anda kerana sudi meniggalkan coretan buat entri yang tidak seberapa ini..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...